Kerek 40 napja vagyunk a Home Office, Home School és Stay Home állapotban.A mai napot azzal indítottuk, hogy megálltunk egy picit és átgondoltuk mi történt velünk eddig. 6 témát jártunk körbe:


😷 Mik voltak a kezdeti „nehézségeink”? – mindenki otthon van munkaidőben- a kutyusom nem érti, hogy otthon vagyok, de mégsem – nyomtattam, de hol van? …ja, az irodában a nyomtatóban…- elfogyott a kávé….- mikor volt az ebédidő?- itthon vagyok… ma milyen nap van?


😷Mi az ami nem változott?- ügyfeleinkkel a megszokott csatornákon ugyanúgy kommunikálunk, a személyes találkozók átkerültek az online térbe- a bevallási határidőket tartjuk- nálunk május 31. az május 31. lesz és nem szeptember 30.

😷 Milyen dolgokkal inspriráljuk egymást és magunkat? – minden nap online megbeszélést tartunk, így minden nap látjuk is egymást – folyamatos a kapcsolattartásunk ügyfeleinkkel és egymással – minden nap van „én időm”


😷 40 napunk „fogyasztási” statisztikája:- 559 db bevallást/kérelmet/bejelentést küldtünk be a hatóságokhoz- 752 pohár kávét/teát ittunk meg- 234 db gyümölcsöt fogyasztottunk el

😷Mire tanított meg bennünket az eltelt 40 nap?- még nagyobb türelemre- még nagyobb megoldóképességre- még nagyobb fókuszálásra- még nagyobb empátiára


😷Milyen tanulságot vontunk le eddig?- szuper ügyfélkörrel rendelkezünk, akik rugalmasan alkalmazkodtak a papírmentes könyvelési anyag továbbításához – digitalizált iroda révén könnyebben vettük az otthoni munkavégzés akadályait.

Bármennyire is jó otthon, már nagyon várjuk hogy újra együtt lehessünk és újra kinyíljon irodánk ajtaja ügyfeleink előtt is 😊