Rólunk mondták

Vállalkozás indításán gondolkodik
és könyvelőt keres?
Működő vállalkozása van,
de könyvelőt szeretne váltani?
Könyvelését, bérszámfejtését
szeretné kiszervezni?
Könyvvizsgálót keres?
Tanácsadásra van szüksége?

„Pénzügyi területen olyan beszállítóra vágytunk, aki a rendezett költségvetési kapcsolatok garantálásán túl adatokkal, ötletekkel proaktívan segíti vállalkozásunk fejlődését. Megkaptuk! Immár harmadik éve tisztaság, sarkosság és pedantéria jellemzi pénzügyeinket, ami nyugodt alvást és pénzügyileg megtámogatott döntéseket is eredményezett.

Pichner Péter ügyvezető  MACROTEL Kft”

„Egy partnercég ajánlotta nekünk a Komjáthy Könyvelőirodát. A legelső benyomásunk a rendezettség volt az irodáról. Akkoriban szükségünk volt a könyvelés terén a változtatásra, s mellettük döntöttünk. Nem bántuk meg, hiszen azóta is nagyon megnyugtató, hogy ott vannak a háttérben és segítenek, személyesen, telefonon vagy e-mailben rendelkezésünkre állnak. Megbízható szakmaiságot, türelmet, emberséges hozzáállást tapasztalunk nap mint nap.

Tapasztalataink szerint átlátható, együtt gondolkodó, konstruktív könyvelés jellemzi a Komjáthy Könyvelőirodát.

Bódy Kornél ügyvezető Plasticor Kft”

„Cégünk számára – akárcsak minden más cég számára – nagyon fontos, hogy az energiánk jelentős részét lekötő főtevékenység mindennapos kihívásai mellett az adminisztrációs terület (főként a könyvelés, bérszámfejtés) stabil, megbízható, naprakész legyen. Ezért döntöttünk úgy, hogy cégünk könyvelésének felügyeletével, adóügyeinek intézésével egy külső könyvelőirodát bízunk meg, ezzel optimalizálva az adminisztrációs létszámigényünket és lehetővé téve azt, hogy a saját erőforrásokat az operatív feladatok ellátására fordíthassuk.

A Komjáthy Könyvelőirodában egy remek partnerre találtunk ehhez a törekvésünkhöz. A saját adminisztrációnk így a cég operatív ügyeivel tud foglalkozni, a kiszervezett feladatokat pedig hozzáértő szakemberek végzik.

Péntek Csaba ügyvezető Alfred Schuon Kft.”

Miért éppen mi?

Győződjön meg róla ön is, hogy érdemes velünk dolgozni:

  • Könyvelési, tanácsadási szolgáltatásunkkal megszabadítjuk az idevonatkozó napi terheitől
  • Vállalkozására szabott javaslatainkkal elősegítjük sikerét
  • Együttműködésünkkel biztos hátországa vagyunk
  • Dinamikus, felkészült csapatunkra minden szituációban bizalommal számíthat

Szakértelem – Diszkréció – Precizitás

az Ön cége szolgálatában!

Kérjen árajánlatot

Gomb_a

krisztina

Keressen bizalommal

Ügyfélorientált szolgáltatásainkkal Ön is elégedett lesz. Próbálja ki mit nyer velünk! Keresse fel irodánkat egyeztetett időpontban és bizonyosodjon meg munkatársaink felkészültségéről!

Előre is megköszönve bizalmát várjuk megtisztelő jelentkezését
a megadott elérhetőségeinken.

+36 30 206 0159  Veszprém
+36 30 270 8687  Székesfehérvár